Pokaži šta sve tvoja mašta može!

Kako učestvovati? Glasaj za svog favorita

Kako učestvovati?

1.

Prema rasporedu, deca do 12 godina će crtati svoju igračku iz snova u robnoj kući IKEA. Kako bi igračka bila baš onakva kakvom je zamišljaju, deca će moći da se posluže olovkama, bojicama i flomasterima.

2.

Roditelje, bake, deke i ostale staratelje molimo da ispune obrazac za prijavu, svojim potpisom prihvate uslove učestvovanja i predaju ga zajedno sa crtežom.

3.

Svi crteži biće objavljeni na lokalnoj internet stranici. U skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka, crteži će sadržati samo imena učesnika/ca. IKEA FAMILY članovi biće obavešteni o početku onlajn glasanja imejlom. Svaki član moći će da glasa samo jednom.

4.

U svakoj zemlji 50 crteža sa najviše glasova će ući u finale. Lokalni IKEA žiri će nakon toga odabrati 15 najboljih crteža. Odabranih 15 crteža će biti poslati u Švedsku, gde će posebni IKEA žiri do prve polovine januara odabrati i objaviti 6 međunarodnih pobednika čiji će crteži biti pretvoreni u plišane igračke. One će se u ograničenim količinama početi prodavati u jesen 2019. u robnim kućama IKEA širom sveta.